Astma-Allergi Danmark

Handskekuffertprojekt

Undervisning på erhvervsskoler i Danmark
Forebyggelse af erhvervsbetinget håndeksem
Sammen med Astma-Allergi Danmark har jeg  sammensat en kuffert der indeholder alt til undervisning i emnet: Forebyggelse af erhvervsbetinget håndeksem. Dvs. handsker, cremer, håndsprit, håndsæbe, læringsark  og et USBstik med  PP præsentation til læreren mm.

Der er i projektet udbudt 10 gratis foredrag, og jeg har været i Hjørring og i Randers. Senere kommer : Thisted, Skive, Viborg, Holbæk, Odense, og  Holstebro m. fl.

Eleverne er lige begyndt på deres grundforløb, og jeg fornemmer at de forstår vigtigheden af at tage "hånd om deres hænder" lige fra starten. Deres lærere er engagerede og forventer at få glæde af kuffertens indhold fremover.

Hvis andre skoler ønsker mit foredrag om emnet, kan de efter aftale med Astma-Allergi Danmark, henvende sig direkte til mig.

AAD´s Regionale Eksemskoler

                      

🙂
Astma-Allergi Danmarks Regionale eksemskoler

Eksemskolen henvender sig til forældre der har børn med børneeksem, unge med børneeksem og andre interesserede.
Foredragsholdere:
Overlæge på dermatologisk afd. OUH Charlotte Mørtz og 
Allergikonsulent Annemarie Yde-Andersen/ Allergikonsulenterne


Hold øje med tid og sted på
http://astma-allergi.dk ''


maj 2017: Efter 10 år søger både Charlotte og jeg nye udfordringer. Tak for 10 gode år til AAD og alle de mange deltagere der har været på kurserne.

    | Svar

Nyeste kommentarer

06.12 | 07:21

Læste Annemarie vinder artikel i amtsavisen. Vil kort fortælle at Medinose allergi lampen har virket på mig og mange andre. Ring 30462426 hvis uddybning ønskes